Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Ine Online 5 minutat e tua 1

Ine Online 5 minutat e tua 1
Ina online – 5 minutat e tua