Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Untitled3

БЛОКАДА НА ЖЕЛЕЗНИЧКИОТ СООБРАЌАЈ МАШИНОВОЗАЧИТЕ БАРААТ 30 ОТСТО НАДОМЕСТ НА ПЛАТА Crop 002