Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Исто е дали некој „оздравел“ или „се излекувал“ од корона-вирус Screencapture Denesen Mk Ne Go Krijte Tajniot Lek Filipche So Shto Gi Izlekuvavte Tie 48 Pacienti Od Deneshnoto Soopshtenie Od Koi 42 Doma 2020 04 23 16 33 04

Screencapture Denesen Mk Ne Go Krijte Tajniot Lek Filipche So Shto Gi Izlekuvavte Tie 48 Pacienti Od Deneshnoto Soopshtenie Od Koi 42 Doma 2020 04 23 16 33 04

Lekfilipche