Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Како „300 пилот-проекти за вработување“ станаа „вработување на 300 пилоти“ ВИДЕО Заев ветил дека ќе вработи 300 пилоти од Арачиново – Magazin Mk 001

ВИДЕО Заев ветил дека ќе вработи 300 пилоти од Арачиново – Magazin Mk 001