Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

keqperdorimi 1

Screenshot nga lajmi qe recensohet

keqperdorimi 1
Lajmi qe recensohet