Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Keshilla për mbrojtjen nga Virusi Korona 4

MPB
Keshilla për mbrojtjen nga Virusi Korona