Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Konferenca (800×450)

Konferencë e Shkollës së lartë për gazetari dhe marrëdhënie me publikun – “Njohuritë elementare mediatike në arsim – parakusht për pjesëmarrjen e të rinjve në proceset shoqërore dhe politike në Maqedoni”, u mbajt më 18.12.2018.

fake-news-essay_630_350_70_c1_c_t_0_-50
MIM