Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Ковид-пандемијата не е измама, туку таквото тврдење е опасна манипулација FireShot Capture 004 Ковид пандемијата не е измама, туку таквото тврдење е опасна манипула Vistinomer.mk

FireShot Capture 004 Ковид пандемијата не е измама, туку таквото тврдење е опасна манипула Vistinomer.mk