Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

lajm1

Foto nga lajmi që e recensojmë

Ne shesh – Nga prespa nis historia e re shqiptare
Foto nga lajmi që e recensojmë