Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

филипче

Епидемија од морбили, Филипче му понудил оставка на Заев, заради големиот број на жртви – magazin.mk