Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

“МАКЕДОНСКАТА“ ДИПЛОМАТИЈА – Дудинка

Screen Shot 2018-11-26 at 18.02.23
“МАКЕДОНСКАТА“ ДИПЛОМАТИЈА – Дудинка