Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Metamorfozis App IKONI SET ALB 23

Metamorfozis app – IKONI_SET_ALB-14
Metamorfozis app – IKONI_SET_ALB-23