Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Kurirnebo

Мистерија се случува вечерва над македонското небо ако го забележавте ова тоа е тоа што ги загрижи сите ФОТО – Kurir Mk