Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Наместо аргументирана критика, навреди и насилен говор Screenshot 2020 06 28 Бугарски мајмун од сортата Ангел Џамбаски

Screenshot 2020 06 28 Бугарски мајмун од сортата Ангел Џамбаски

Screenshot 2020 06 28 Бугарски мајмун од сортата Ангел Џамбаски
Тројно Kurir Mk