Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Не е потврдено дека коронавирусот го има во Македонија од декември Ковид 19 постои од декември едно од двете мртви тела пронајдени во стан во Велес позитивно на вирусот ALSAT M

Ковид 19 постои од декември едно од двете мртви тела пронајдени во стан во Велес позитивно на вирусот ALSAT M

Alsat
Ковид 19 постои од декември едно од двете мртви тела пронајдени во стан во Велес позитивно на вирусот