Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Не е потврдено дека коронавирусот го има во Македонија од декември Ковид 19 постои од декември едно од двете мртви тела пронајдени во стан во Велес позитивно на вирусот

Ковид 19 постои од декември едно од двете мртви тела пронајдени во стан во Велес позитивно на вирусот

Ковид 19 постои од декември едно од двете мртви тела пронајдени во стан во Велес позитивно на вирусот ALSAT M