Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Не е точно тврдењето дека ниедна телевизија не објавила за протестот против ковид-мерките FireShot Capture 009 Не е точно тврдењето дека ниедна телевизија не објавила за протестот Vistinomer.mk

FireShot Capture 009 Не е точно тврдењето дека ниедна телевизија не објавила за протестот Vistinomer.mk