Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home НЕ за детали, описи и интервјуирање на соседи кога се работи за самоубиство Screencapture Skopskoeho Mk Sosedite Iznenadeni Od Samoubistvoto Na Momcheto Koe Bilo Miren I Dobar Sosed 2020 03 05 15 02 44

Screencapture Skopskoeho Mk Sosedite Iznenadeni Od Samoubistvoto Na Momcheto Koe Bilo Miren I Dobar Sosed 2020 03 05 15 02 44

Ilustracija