Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Од сторија за делење правда врз педофил до приказна за свирепо убиство Русин уби човек а кога ќе дознаете зошто ќе барате да не одлежи ниту еден ден затвор – Kurir Mk

Русин уби човек а кога ќе дознаете зошто ќе барате да не одлежи ниту еден ден затвор – Kurir Mk

Sliki Od Ubistvoto