Одржан првиот едукативен вебинар во рамките на проектот КриТинк

Минатата седмица се одржа првиот од серијата едукативни вебинари наменети за грантистите од проектот „КриТинк“, но и за пошироката јавност која има интерес во областите: медиуми, дезинформации, медиумска писменост, односи со јавноста. Овој вебинар, чија тема беше Организација на настани, го следеа 16 учесници претставници на НВО корисници на грантовата шема и нивните партнери од медиумите.

Следниот едукативен вебинар е закажан за в среда 13.2.2019 од 11 до 12 часот, на тема Промоција на социјални медиуми, а сите заинтересирани за учество може да се пријават на следниот  линк:

https://attendee.gotowebinar.com/register/4559060490001386508 

Кодот за влез и учество на вебинарот е: 739-008-387

На линкот подолу може да се проследи претходно одржаниот вебинар на 6.2.2019 година: https://register.gotowebinar.com/recording/7403920383078784780