Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home „Тоа што на бабата ѝ е мило, на сон ѝ се сонило“ FireShot Capture 002 - Еве зошто прскањето против комарци е _ - https___kurir.mk_makedonija_vesti_

FireShot Capture 002 – Еве зошто прскањето против комарци е _ – https___kurir.mk_makedonija_vesti_

FireShot Capture 002 – Еве зошто прскањето против комарци е _ – https___kurir.mk_makedonija_vesti_