Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Paraqiten video incizime sekrete të Fatime Fetait dhe prokurorëve tjerë në zyrë Video LAJM

Photo-2
Paraqiten video incizime sekrete të Fatime Fetait dhe prokurorëve tjerë në zyrë Video LAJM