Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Пиши-бриши новинарството е надвор од професионалните стандарди Damjan Manchevski Pottiknuva Nasilstvo I Poviczi Za Likvidaczija FOTO 1200dpi 002

Damjan Manchevski Pottiknuva Nasilstvo I Poviczi Za Likvidaczija FOTO 1200dpi 002