Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Plotna-Spoj-002-1024×726

Pixelbay_Question_mark_Word_Art
Logo_of_YouTube_(2015-2017) 001final