Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Премиерката на Србија, Ана Брнабиќ, беше пречекана со знаме пред Владата Владата не го погреши знамето на Србија Брнабиќ пречекана без знаме Република Crop

Владата не го погреши знамето на Србија Брнабиќ пречекана без знаме Република Crop