Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Присуството на Адеми на роденденот на ВМРО-ДПМНЕ не значи распаѓање на ДУИ Се Pacпаѓа ли ДУИ Арбер Адеми забележан на прославата на ВМРО ДПМНЕ – ДоказМ мк

Се Pacпаѓа ли ДУИ Арбер Адеми забележан на прославата на ВМРО ДПМНЕ – ДоказМ мк

Dokaz