Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Разочарани кликови ФОТО Аделина Тахири објави прва фотографија од ќерката и покажа колку сексапилно изгледа по породувањето – Kurir mk

ФОТО Аделина Тахири објави прва фотографија од ќерката и покажа колку сексапилно изгледа по породувањето – Kurir mk

Capture
ФОТО Аделина Тахири објави прва фотографија од ќерката и покажа колку сексапилно изгледа по породувањето