Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

republikaa1

Paraqiten bashkë kryetari i BDI së Ali Ahmeti dhe përkrahësi i LGBTI së Xha Branko Foto LAJM
republikaa222