Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screencapture-almakos-video-nje-dite-pas-fitores-se-pendarovskit-zaev-shuplake-bdi-se-mos-u-lavderoni-shume-2019-05-14-02_00_05

TV 21: Xhaferi flet shqip në Kuvend, Ivanovi dhe Cërvenkovski nuk i mbajnë kufjet