Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screencapture-fax-al-read-news-20688967-20621770-veseli-reagon-ashper-ne-mbrojtje-te-ministrit-suhejl-fazliu-2019-05-26-19_26_11 (1)