Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screencapture-fax-al-read-news-23997273-22555053-cka-i-beri-ismail-qemali-i-bdi-se-zhinzifovit-te-zoranit-2020-03-15-13_00_14