Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screencapture-fol-mk-artistet-qe-e-bene-spotin-e-bdi-se-turperohen-nga-pjesemarrja-e-tyre-ne-kete-spot-2020-07-13-15_32_09