Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Screencapture Infomax Mk Wp Opa 2020 03 26 02 27 16

Screen Shot 2020-03-26 at 02.15.37
screencapture-infomax-mk-wp-opa-2020-03-26-02_27_16