Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screencapture-lajmpress-org-2019-02-27-prrrrrrc-foto-2019-02-28-15_01_18 (1)

Logo_of_YouTube_(2015-2017) 001final
Ctithink