Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screencapture-orainfo-net-e-dhimbshme-vdes-2-vjecari-nga-koronavirusi-ne-maqedoni-2020-03-27-11_20_30

Untitledвирускина
курир