Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screencapture-republika-mk-962501-2018-09-23-15_09_32 – screenscot-crop-final

screencapture-republika-mk-962501-2018-09-23-15_09_32
screencapture-republika-mk-962501-2018-09-23-15_09_32 – featured-final-800dpi