Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screencapture-telegrafi-keqperdorime-ne-rikonstruimin-e-teatrit-te-tetoves-2018-12-26-14_26_25

КОЛАЗ-КОМПЛЕТ-Untitled – 004 – 800ДПИ – ВРАМЕН
recensioni