Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screencapture-zhurnali-info-2018-12-19-formohet-koalicioni-bdi-ash-kasami-kunder-ut-se-2018-12-22-21_01_34

cscacacaas-featured-800
per lajm kryesor