Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Screenshot-2018-8-6 Власта врши невиден притисок врз МРТ – јавниот сервис треба да биде сервилен за промена на името

Screenshot-2018-8-6 Власта врши невиден притисок врз МРТ – јавниот сервис треба да биде сервилен за промена на името
Screenshot-2018-8-6 Власта врши невиден притисок врз МРТ – јавниот сервис треба да биде сервилен за промена на името