Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Screenshot 2021 06 26 At 12.38.02

Screenshot 2021-06-26 at 12.38.02
Screenshot 2021-06-26 at 12.38.02