Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

screenshot-www.infoshqip.com-2019.02.15-18-04-34

screenshot-www.infoshqip.com-2019.02.15-18-04-34
download (6)