Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Untitled

„Голема чума во поморскиот град“ Нострадамус го предвидел коронавирусот а еве кога ќе запре
Golema Chuma Vo Pomorskiot Grad Nostradamus Go Predvidel Koronavirusot A Eve Koga Ke Zapre