Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Untitledљ

Медицинска сестра од Вухан Не излегувајте не одете по забави не јадете надвор со коронавирусот се заразени 90 000 а не 2 700 Република