Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Сомневањата околу поздравот на Атиџе до Ердоган требало да се проверат Dali Turskata Anadoliјa Na Atidje I Izmisli Pozdrav I Poddrshka Za Erdogan Meta Mk Scaled

Dali Turskata Anadoliјa Na Atidje I Izmisli Pozdrav I Poddrshka Za Erdogan Meta Mk Scaled

Atidze Muratova 3 1068×651