Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Spotet

screencapture-tetova1-spoti-parazgjedhor-qe-nxiti-humor-dhe-reagime-ne-publik-video-2020-07-12-01_19_10 (1)
Spoti_lsdm_kercenim_shqiptaret