Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Blerim Reka nuk është dorëzuar dhe as është bashkangjitur BDI-së Dorëzohet Reka, i bashkangjitet BDI-së në përkrahje të kandidatit konsensual Pendarovski

Dorëzohet Reka, i bashkangjitet BDI-së në përkrahje të kandidatit konsensual Pendarovski

Dorëzohet Reka, i bashkangjitet BDI-së në përkrahje të kandidatit konsensual Pendarovski
Dorëzohet Reka, i bashkangjitet BDI-së në përkrahje të kandidatit konsensual Pendarovski