Projekti është i financuar nga Bashkimi Evropian
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Capture

ФОТО Аделина Тахири објави прва фотографија од ќерката и покажа колку сексапилно изгледа по породувањето – Kurir mk