Projekti është i financuar nga Bashkimi Evropian
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home Lexuesi të dallojë kur nuk bëhet fjalë për lajm por thjeshtë për propagandë dhe manipulim screencapture-zhurnali-info-2018-12-19-formohet-koalicioni-bdi-ash-kasami-kunder-ut-se-2018-12-22-21_01_34

screencapture-zhurnali-info-2018-12-19-formohet-koalicioni-bdi-ash-kasami-kunder-ut-se-2018-12-22-21_01_34

Zhurnali111
per lajm kryesor