Projekti është i financuar nga Bashkimi Evropian
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink

Нов-неуспех-на-Македонија-со-Заев-на-трибините-Expres-mk

Нов-неуспех-на-Македонија-со-Заев-на-трибините-Expres-mk
ДОКТОР-ЖИВАГО-ЖИКА-ОД-РЕСЕН-САКАЛ-ДА-ЈА-БОЦНЕ-МАРЈАНА-ПА-ДА-НЕ-СЕ-ОПРИМЕТИ-ГО-ЗЕЛ-И-ГОСПОДИН-САРА-МЕЈС-И-ИРЕНА-БАБАТА-СПАСОВСКА-–-ДоказМ-мк