Проектот е финансиран од Европската Унија
Со критично мислење до граѓани со медиумска умешност - КриТинк
Mendim kritik për qytetarë me shkathësi mediatike - CriThink
Critical Thinking for Mediawise Citizens - CriThink
Home RMV, top 5 dezinformatat më të mëdha për kufijtë tokësor dhe ajror në kohën e pandemisë Screencapture Indeksonline Net Lajm I Fundit Wizzair Nga 17 Maj Perseri Do Kete Fluturime Prej Shkupit Ndersa Nga 1 Qershori Rifillon Fluturimet Nga Prishtina 1 2020 07 11 15 04 52

Screencapture Indeksonline Net Lajm I Fundit Wizzair Nga 17 Maj Perseri Do Kete Fluturime Prej Shkupit Ndersa Nga 1 Qershori Rifillon Fluturimet Nga Prishtina 1 2020 07 11 15 04 52